Wilde Ziel

~ Agenda ~

Agenda Wilde Ziel

Hier vind je onze Dansavonden, Tantra Cursussen, Tantra Jaartraining, Retreats, Massage cursussen en activiteiten op festivals

mei 2020

Intensive 2: Wild dragon

1 mei 2020 | 19:00
3 mei 2020 | 17:30

ONDER VOORBEHOUD, 6 APRIL WETEN WE MEER, ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE! Op het pad van de Wilde Draak, Wild Dragon, verdiepen we het Tantrapad met het kijken naar onze weerstand en schaduwen. Maar dan vanuit het tantrisch kader en niet vanuit psychologisch of therapeutisch perspectief. Het is, samen met het activeren van je sekscentrum, een hele effectieve manier om helemaal in je kracht te komen. En ook de heftige energie te kunnen containen. Waarom werken we met de heftige seksuele energie in dit level? De wilde draak berijden is een kunst, het is je overgeven aan de immense oerkrachten, zonder ze te willen onderdrukken of controleren. Waar kun je dat oefenen? Daar is een stevig geaarde omgeving voor nodig en experimenteerruimte om je van al je negatieve emoties en energieën te kunnen bevrijden.

Gegeven door: Wilde Ziel.
Lees meer
Centrum voor Happiness
Hendrik van Wijnstraat 10 Achteringang
Amsterdam 1065 AS
Prijs: €275.00 Tickets

Massagedans Amsterdam

8 mei 2020 | 19:30 - 23:59

ONDER VOORBEHOUD, 6 APRIL WETEN WE MEER, ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE! Massagedans is een liefdevolle dans, waarbij het accent ligt op contact met elkaar maken op een zachte, afgestemde manier in een spontane dans. Het is een blote-voeten dans, waarbij zo min mogelijk wordt gepraat, om het lichaam en je impulsen beter te voelen en te volgen. De intentie is om via al je zintuigen liefdevol contact te maken, in een speelse ont-moeting van elkaar tegenkomen, samen dansen en weer terug naar jezelf. De avonden starten met een heerlijke playshop als warming up, gevolgd door een pauze en korte sharing. Daarna is er vrij dansen en/of masseren.

Gegeven door: Wilde ziel.
Lees meer
Centrum voor happiness
Hendrik van Wijnstraat  10 achteringang
Amsterdam 1065 AS
Prijs: €20.00 Tickets

Maandelijkse Tantra Dag

10 mei 2020 | 09:30 - 17:30

ONDER VOORBEHOUD, 6 APRIL WETEN WE MEER, ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE! Heerlijke Tantra workshop voor singles en stellen, voor beginners en gevorderden ism Centrum Djoj in Rotterdam: Wat zou er gebeuren als je al je concepten, methoden, spirituele paden en oordelen tijdelijk loslaat? Als je nou eens niet van je pad af bent, omdat er gewoon geen pad bestaat? Als je niet meer verlicht hoeft te worden, omdat je zo al geboren bent? En als je voor niets of niemand meer je best hoeft te doen. Laat je meenemen op het conceptloze Tantrapad

Gegeven door: Wilde ziel.
Lees meer
Centrum Djoj
Anthony Duyklaan  7
Rotterdam 3051 HA
Prijs: €80.00 Tickets

A Touch of Divinity ~ hemelse verwenavond

15 mei 2020 | 20:00 - 23:30

ONDER VOORBEHOUD, 6 APRIL WETEN WE MEER, ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE! Touch of Divinity, Massage avond voor singles en stellen: elke derde vrijdagavond van de maand in Amsterdam A Touch of Divinity massage avonden: zijn betoverende avonden geïnspireerd op spirituele Tantra, waarin je elkaar ontmoet van hart tot hart. Ze zijn bedoeld om elkaar te laten genieten en het hart te openen door liefdevolle tijd aan elkaar te besteden. De uitwisselingsavonden starten met een rustige opbouw, zoals meditatie, dans of oefeningen in groepjes. Daarna geef je elkaar om de beurt een massage. De oefeningen en massage worden stap voor stap begeleid, in een veilige sfeer. De massage avonden zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Je kunt op de avonden zelf aangeven of je onze aanwijzingen volgt of dat je zelf met je partner masseert.

Gegeven door: Wilde ziel.
Lees meer
Centrum voor Happiness
Hendrik van Wijnstraat  10 Achteringang
Amsterdam 1065 AS
Prijs: €30.00 Tickets

Tantra roots Festival

23 mei 2020 | 09:30
24 mei 2020 | 01:30

ONDER VOORBEHOUD, 6 APRIL WETEN WE MEER, ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE! In-depth Tantra - Yoga workshops and rituals by Dutch and international teachers. Ben je ook benieuwd waar Tantra voor staat? Kom dan meedoen met de lezingen, workshops, Yoga en dans op deze dag. Als festival niet fysiek doorgaat houden we een geweldig Tantrisch Online festival!!!!

Gegeven door: Centrum voor Happiness.
Lees meer
Centrum voor Happiness
Hendrik van Wijnstraat  10
Amsterdam 1065 AS
Prijs: €95.00 Tickets

Chitta! Speciale editie (tijdens Tantra Roots Festival)

23 mei 2020 | 19:30
24 mei 2020 | 01:30

Chitta! Betekent het bewuste hart. Chitta! is een conscious blote voeten dans party met voorprogramma, DJ en tal van extra’s, zoals performances, hot tub, houtvuur, lounge, gratis zelfgemaakte drankjes & verleidelijke hapjes, massage etc. PROGRAMMA 19.30: deur open 20:00 - 21.00 uur: workshop-- 21.30 uur blote voeten dans party special De avond eindigt rond 1.30 uur.

Gegeven door: Nog onbekend.
Lees meer
Centrum voor Happiness
Hendrik van Wijnstraat  10 Achteringang
Amsterdam 1065 AS
Prijs: €20.00 Tickets

Massagedans Rotterdam

30 mei 2020 | 19:30 - 23:59

Massagedans is een liefdevolle dans, waarbij het accent ligt op contact met elkaar maken op een zachte, afgestemde manier in een spontane dans. Het is een blote-voeten dans, waarbij zo min mogelijk wordt gepraat, om het lichaam en je impulsen beter te voelen en te volgen. De intentie is om via al je zintuigen liefdevol contact te maken, in een speelse ont-moeting van elkaar tegenkomen, samen dansen en weer terug naar jezelf. De avonden starten met een heerlijke playshop als warming up, gevolgd door een pauze en korte sharing. Daarna is er vrij dansen en/of masseren.

Gegeven door: Mark en Janine.
Lees meer
Centrum Djoj
Antony Duyklaan 5-7-9
Rotterdam 3051 HA
Prijs: €20.00 Tickets

juni 2020

Intensive 3: From sex to Super Consciousness

5 juni 2020 | 19:00
7 juni 2020 | 17:30

In dit derde level: Van seks naar superconsciousness, gaan we onderzoeken en ervaren welke plek seksualiteit inneemt in je leven en hoe je dit levensgebied helemaal kunt empoweren in jezelf! Seksualiteit is bij uitstek het gebied waarin de heftigste emoties en krachten naar buiten kunnen komen. Tantra is het enige spirituele pad dat het lichaam en de seksualiteit niet verwerpt maar juist omarmt en de krachten onderzoekt om helemaal in heelheid en zelfrealisatie te kunnen komen. Stap voor stap leer je in ons verdiepende pad om (ook) deze krachten in jezelf te onderzoeken, te omarmen en in te zetten als katalysator voor je persoonlijke groei. Hoe weet je nou of je kunt vertrouwen op je intuïtie op je gevoel? Zodra het op seksualiteit aankomt lijkt het lichaam iets anders te willen dan je mind. Juist daarom gaan we de grens benaderen, voorzichtig en helemaal onderzoeken. Wat gebeurt er als je jezelf toestaat om helemaal te genieten van seksualiteit? Wanneer precies komen die oordelen over jezelf in beeld? Wat zeggen ze? Hoe kun je heen en weer bewegen tussen je innerlijke puurheid, één met het goddelijke, je hogere zelf en wanneer draait het om en wordt het opeens vunzig, jachtig, grijperig?

Gegeven door: Wilde Ziel.
Lees meer
Centrum voor Happiness
Hendrik van Wijnstraat 10 Achteringang
Amsterdam 1065 AS
Prijs: €275.00 Tickets

From sex to Super Consciousness Tantra Workshop

21 juni 2020 | 09:30 - 17:30

From sex to Super Consciousness.

Gegeven door: Wilde Ziel.
Lees meer
Centrum voor Happiness
Hendrik van Wijnstraat 10 Achteringang
Amsterdam 1065 AS
Prijs: €80.00 Tickets

juli 2020

Basis intensive: Reclaim your Divine Power

3 juli 2020 | 19:00
5 juli 2020 | 17:30

In dit eerste level: Divine Power, doen wij er alles aan om je een complete indruk te geven van de Tantra route. We maken met pranayama (adem meditaties), Yoga, visualisaties en dans het innerlijk kind wakker. Je ontmoet het ongeschonden en onschuldige deel in jezelf dat spéélt en onderzoekt. Je hart zal zich openen door de zachte en tedere aanrakingen die je lust omarmen én voorbij gaan. Je extatisch lichaamsbewustzijn groeit zodat het de krachtige levensenergie van prana en kundalini kan verzamelen en containen. Er is een is onmiskenbaar positief perspectief: als je doorgaat met je ontwikkelen, krijg je in en na dit eerste level nieuwe inzichten en ervaringen van je hoger bewustzijn.

Gegeven door: Wilde Ziel.
Lees meer
Centrum voor Happiness
Hendrik van Wijnstraat 10 Achteringang
Amsterdam 1065 AS
Prijs: €275.00 Tickets

september 2020

Spiritual Ecstasy Tantra Workshop

12 september 2020 | 09:30 - 17:30

Playful Abundance is een heerlijke Tantra workshop voor singles en stellen, voor beginners en gevorderden ism Centrum Djoj in Rotterdam: Wat zou er gebeuren als je al je concepten, methoden, spirituele paden en oordelen tijdelijk loslaat? Als je nou eens niet van je pad af bent, omdat er gewoon geen pad bestaat? Als je niet meer verlicht hoeft te worden, omdat je zo al geboren bent? En als je voor niets of niemand meer je best hoeft te doen?

Gegeven door: Wilde ziel.
Lees meer
Centrum Djoj
Anthony Duyklaan  7
Rotterdam 3051 HA
Prijs: €80.00 Tickets

Intensive 4: Chitta, Divine Yoni & Awakening Kundalini.

18 september 2020 | 19:00
20 september 2020 | 17:30

Dit Level wordt in twee weekenden gegeven: 1 voor de vrouw en 1 voor de man. Beide weekenden zijn voor zowel voor mannen als vrouwen (en voor stellen) toegankelijk! In twee weekenden, één met een ode aan de vrouw en één met een ode aan de man onderzoek je het leven als een goddelijke theaterspel, met jou in telkens een andere hoofdrol…. Waarna je de eindeloze zich herhalende thema’s in jouw gekwetste vrouwelijkheid of jouw gepijnigde manlijkheid achter je laat. Spiritual Ecstacy brengt regelrecht een Ode aan jou als vrouw (september) en in het tweede weekend aan jou als man (november). Aan ons en elkaar als mensen in dit mensenleven en aan alle wezens in het universum.. We hebben ervaren dat het goddelijke vonkje waaruit het universum is ontstaan midden in ons zit en dat we echt alles mogen leven. We hebben onderweg geleerd hoe we onze emoties uiten en ook weer innerlijke rust vinden. En we reizen tussen de alledaagse werkelijkheid en het goddelijke orgastische universum heen en weer… Het weekend is één groot eerbetoon aan alle aspecten van het vrouwelijke godinnelijke en het manlijke goddelijke, inclusief alle tweedelingen.

Gegeven door: Wilde Ziel.
Lees meer
Centrum voor Happiness
Hendrik van Wijnstraat 10 Achteringang
Amsterdam 1065 AS
Prijs: €275.00 Tickets

Massagedans Rotterdam

26 september 2020 | 19:30 - 23:59

Massagedans is een liefdevolle dans, waarbij het accent ligt op contact met elkaar maken op een zachte, afgestemde manier in een spontane dans. Het is een blote-voeten dans, waarbij zo min mogelijk wordt gepraat, om het lichaam en je impulsen beter te voelen en te volgen. De intentie is om via al je zintuigen liefdevol contact te maken, in een speelse ont-moeting van elkaar tegenkomen, samen dansen en weer terug naar jezelf. De avonden starten met een heerlijke playshop als warming up, gevolgd door een pauze en korte sharing. Daarna is er vrij dansen en/of masseren.

Gegeven door: Mark en Janine.
Lees meer
Centrum Djoj
Antony Duyklaan 5-7-9
Rotterdam 3051 HA
Prijs: €20.00 Tickets

oktober 2020

Basis intensive: Reclaim your Divine Power

2 oktober 2020 | 19:00
4 oktober 2020 | 17:30

In dit eerste level: Divine Power, doen wij er alles aan om je een complete indruk te geven van de Tantra route. We maken met pranayama (adem meditaties), Yoga, visualisaties en dans het innerlijk kind wakker. Je ontmoet het ongeschonden en onschuldige deel in jezelf dat spéélt en onderzoekt. Je hart zal zich openen door de zachte en tedere aanrakingen die je lust omarmen én voorbij gaan. Je extatisch lichaamsbewustzijn groeit zodat het de krachtige levensenergie van prana en kundalini kan verzamelen en containen. Er is een is onmiskenbaar positief perspectief: als je doorgaat met je ontwikkelen, krijg je in en na dit eerste level nieuwe inzichten en ervaringen van je hoger bewustzijn.

Gegeven door: Wilde Ziel.
Lees meer
Centrum voor Happiness
Hendrik van Wijnstraat 10 Achteringang
Amsterdam 1065 AS
Prijs: €275.00 Tickets

Spiritual Ecstacy Tantra Workshop

17 oktober 2020 | 09:30 - 17:30

Spiritual Ecstasy brengt regelrecht een Ode aan jou als vrouw en aan jou als man. Aan ons en elkaar als mensen in dit mensenleven en aan alle wezens in het universum.. We hebben ervaren dat het goddelijke vonkje waaruit het universum is ontstaan midden in ons zit en dat we echt alles mogen leven. We hebben onderweg geleerd hoe we onze emoties uiten en ook weer innerlijke rust vinden. En we reizen tussen de alledaagse werkelijkheid en het goddelijke orgastische universum heen en weer…

Gegeven door: Wilde Ziel.
Lees meer
Centrum voor Happiness
Hendrik van Wijnstraat 10 Achteringang
Amsterdam 1065 AS
Prijs: €80.00 Tickets

november 2020

Massagedans Rotterdam

6 november 2020 | 19:30 - 23:59

Massagedans is een liefdevolle dans, waarbij het accent ligt op contact met elkaar maken op een zachte, afgestemde manier in een spontane dans. Het is een blote-voeten dans, waarbij zo min mogelijk wordt gepraat, om het lichaam en je impulsen beter te voelen en te volgen. De intentie is om via al je zintuigen liefdevol contact te maken, in een speelse ont-moeting van elkaar tegenkomen, samen dansen en weer terug naar jezelf. De avonden starten met een heerlijke playshop als warming up, gevolgd door een pauze en korte sharing. Daarna is er vrij dansen en/of masseren.

Gegeven door: Mark en Janine.
Lees meer
Centrum Djoj
Antony Duyklaan 5-7-9
Rotterdam 3051 HA
Prijs: €20.00 Tickets

Tantric Relationships Tantra Workshop

14 november 2020 | 09:30 - 17:30

Playful Abundance is een heerlijke Tantra workshop voor singles en stellen, voor beginners en gevorderden ism Centrum Djoj in Rotterdam: Wat zou er gebeuren als je al je concepten, methoden, spirituele paden en oordelen tijdelijk loslaat? Als je nou eens niet van je pad af bent, omdat er gewoon geen pad bestaat? Als je niet meer verlicht hoeft te worden, omdat je zo al geboren bent? En als je voor niets of niemand meer je best hoeft te doen?

Gegeven door: Wilde ziel.
Lees meer
Centrum Djoj
Anthony Duyklaan  7
Rotterdam 3051 HA
Prijs: €80.00 Tickets

Intensive 4: Chitta, Divine Lingam & Kundalini Power

20 november 2020 | 19:00
22 november 2020 | 17:30

Dit Level wordt in twee weekenden gegeven: 1 voor de vrouw en 1 voor de man. Beide weekenden zijn voor zowel voor mannen als vrouwen (en voor stellen) toegankelijk! In twee weekenden, één met een ode aan de vrouw en één met een ode aan de man onderzoek je het leven als een goddelijke theaterspel, met jou in telkens een andere hoofdrol…. Waarna je de eindeloze zich herhalende thema’s in jouw gekwetste vrouwelijkheid of jouw gepijnigde manlijkheid achter je laat. Spiritual Ecstacy brengt regelrecht een Ode aan jou als vrouw (september) en in het tweede weekend aan jou als man (november). Aan ons en elkaar als mensen in dit mensenleven en aan alle wezens in het universum.. We hebben ervaren dat het goddelijke vonkje waaruit het universum is ontstaan midden in ons zit en dat we echt alles mogen leven. We hebben onderweg geleerd hoe we onze emoties uiten en ook weer innerlijke rust vinden. En we reizen tussen de alledaagse werkelijkheid en het goddelijke orgastische universum heen en weer… Het weekend is één groot eerbetoon aan alle aspecten van het vrouwelijke godinnelijke en het manlijke goddelijke, inclusief alle tweedelingen.

Gegeven door: Wilde Ziel.
Lees meer
Centrum voor Happiness
Hendrik van Wijnstraat 10 Achteringang
Amsterdam 1065 AS
Prijs: €275.00 Tickets

december 2020

Tantric relationships Tantra Workshop

13 december 2020 | 09:30 - 17:30

Tantric relationships, Wil jij ook: *Je goddelijke stroom voelen in je lichaam en ziel? *Meer overgave aan je zelf en het leven ervaren? *Spirituele extase ervaren door Yoga en ademhalingsoefeningen in Tantra? *Liefdevolle relaties aangaan? *Oordelen en emoties die je terughouden onderzoeken en transformeren? *Leren wat non dualistische spirituele Tantra jou kan bieden? Ervaar zelf wat het verdiepende spirituele Tantra pad in deze tijd aan jou kan brengen!

Gegeven door: Wilde Ziel.
Lees meer
Centrum voor Happiness
Hendrik van Wijnstraat 10 Achteringang
Amsterdam 1065 AS
Prijs: €80.00 Tickets

Bonus Intensive*: Tantric relationships

18 december 2020 | 19:00
20 december 2020 | 17:30

Tantric relationships. Special waarin je alles leert over relaties, je ideale liefdespartner, verbindende seksualiteit, hoe je het vuur gaande houdt, verbindende communicatie en oefeningen die je tantrische vaardigheden verdiepen, later thuis.

Gegeven door: Wilde Ziel.
Lees meer
Centrum voor Happiness
Hendrik van Wijnstraat 10 Achteringang
Amsterdam 1065 AS
Prijs: €275.00 Tickets