Tantra_dance

Wil jij al dansend meer in verbinding komen met jezelf en jouw unieke liefdevolle kern ontdekken?

Welkom bij Divine Tantra Dance, je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier. 
Praktische informatie

In de agenda vind je de verschillende data 

 


  Divine Tantra Dance: 4e donderdag vd maand

  (26 mei, 23 juni, (juli niet) 25 augustus, 22 september,27 oktober,24 november,22 december)

  Divine Tantra dance is een plezierig spel van ademen, bewegen en voelen, jezelf openen. Door helemaal op te gaan in het moment, kun je meer vreugde ervaren in het leven. Door een speels ritueel, gebaseerd op eeuwenoude inzichten uit Tantra, komen we meer thuis in onszelf, waar we de ander in vertrouwen ontmoeten. Hou je van dansen, mediteren, spelen en wil je je vrij en ook meer onbevangen voelen met elkaar? Dan is deze goed begeleide dansavond je kans!

  We zijn een spiegel van elkaar, om vrijer te worden: zonder schaamte en autonoom. Op de dansvloer speel je met je eigen kracht en bied je tegenspel aan je danspartner. Soms ben je elkaars tegenpool, dan weer elkaars bondgenoot of geliefde...waarin je kunt ervaren hoe je elkaars katalysator kunt zijn om nog meer thuis te komen in jezelf.

  Wij, Mark en Janine, zijn jouw spaceholders. Wij begeleiden de dans in een veilige, warme sfeer waarin jij jezelf mag ontdekken op de dansvloer: je gevoelens, je emoties, je overtuigingen... om ze ook weer los te laten. Zodat je kunt versmelten met de universele liefde van het hart.

  Divine Naked Dance Ceremonie: 

  (op 30 juni, 29 sept, 29 dec 2022)

  Divine Naked Dance ceremonie:

  We gaan dansen, bewegen en communiceren met ons NAAKTE lichaam.

  Janine (Jivanmukta) en Mark geven elke donderdag Tantra met een heleboel liefde en humor!

  Divine Naked Dance ceremonie, is een meditatief ritueel, waarbij we communiceren met ons eigen lichaam, in een helende reis. Het gaat hier over puurheid, echtheid en afstemmen met de bron. Aan het eind evan de avond sta je naakt tegenover het universum, jouw bron.. waar je je stap voor stap naar toe hebt bewogen.

  Mark en Janine begeleiden deze intense reis vol zachte energie met prachtige oefeningen. Je oefent alleen, in kleine groepjes of met een partner in grenzen voelen, je oordelen ontdekken en loslaten, dichterbij jezelf durven komen, elkaar in alle kwestbaarheid durven zien en de huid zacht aanraken. Het event is "roze" dat wil zeggen, het is niet seksueel getint, maar wel sensueel. Mannen dansen met mannen, vrouwen met vrouwen en iedereen danst met iedereen.

  Ervaar je eigen naakte waarheid, het is jouw vrijheid en het laat je energie stromen!


  We dansen onze kwetsbaarheid, overgave en vertrouwen. Rituelen zoals deze zijn krachtige oude magische rituelen, waarbij we ons weer verbinden met onze voorouders en verwonderen ons over het mysterie dat leven heet. Tijdens het dansen kan er van alles gebeuren, zoals het transformeren van schaamte en schuld, waarbij we ons weer meer openen voor het licht dat we zijn.
  De energie op zo'n avond is "sacred" , we verwachten dat jij daarin zuiver beweegt vanuit al enige ervaring met (t@ntrisch) lichaamswerk,  geen jachtgedrag of eigen agenda's hebt en geen ernstige trauma's die van invloed kunnen zijn op je gedrag die avond.

  Data zie agenda.

  Praktische details:

  Data en prijzen, zie agenda.

  Meenemen: fijne kleding om in te dansen. En wat lekkers voor bij de thee.

  Voor wie is dit geschikt?


  Als je je goed kunt gronden of dat wilt onderzoeken, in de aanraking en het contact met de ander, dan is dit een geweldige avond voor jou.

  Uiteraard respecteren we onszelf en elkaars grenzen. Divine Tantra Dance is niet bloot, Zowel Divine Tantra Dance als de Divine Naked Dance Ceremony zijn niet seksueel getint.

  Het gaat om een verdieping, verbinding en onderzoek met jezelf, aan de hand van oefeningen en dans met elkaar, alleen of in groepjes.

  Plaats en locatie:
  Hendrik van Wijnstraat 10 Amsterdam, ingang achterzijde gebouw

  Deur open 19:30

  Opening 20:00

  Afsluiten 23:00

  Aanmelden nieuwsbrief:


  Wil je op de hoogte blijven van de tantrische activiteiten die Wilde Ziel organiseert? Geef je dan op voor onze nieuwsbrief.

   


  Op:
   om 
  Door:
  In:
  Adres
  plaats postcode
  Met:
  aantal mensen
  Kosten: