Wilde Ziel

~ Divinity ~ Dance ~

Openbare Massagedans ~ Divinity Dance in Rotterdam en Amsterdam:

De avond op 13-03-2020 is vanwege de corona uitbraak gecanceld

Wilde Ziel organiseert in Amsterdam en vanaf maart dit jaar in Rotterdam iedere maand verschillende Divinity Dance avonden! Dit zijn avonden waarin je met elkaar danst. Op blote voeten (even geen knellende banden☺) en zonder te praten. Je beweegt vrij en ongedwongen op heerlijke ritmische muziek. Als je dat wilt, raakt je elkaar aan, om zo met elkaar contact te maken, jezelf te voelen en te ontspannen. Dus even geen drukke agenda, geen hoofddingen, maar je lichaam voelen en je zintuigen aanzetten

Massagedans

De Divinity Dance avonden worden gegeven door Janine en Mark. Zij zorgen ervoor dat je de avond ontspannen begint door elementen toe te voegen uit de spirituele Tantra. Dit zijn oefeningen die je helpen om uit je hoofd te komen en je veilig te voelen. Daarna is de dansvloer voor jou!

Na afloop van de avond mag je je ervaringen delen (als je dat wilt) en eten we samen. Iedereen die deelneemt aan de Divinity Dance avond, neemt iets te eten mee om uit te delen (potluck).

De avonden beginnen om 20.00 uur en duren tot ongeveer 22.00 uur. Daarna is er ruimte om tot 23.30 uur wat met elkaar te eten, te dansen of te masseren op de mat. Voor de helderheid: dansen doe je met je kleren aan op blote voeten en als je je wilt laten of zelf wil masseren na afloop, laat je je ondergoed aan.

Zin om te komen dansen? Geef je dan hier op via het onderstaande formulier. Er is plek voor maximaal 50 personen en de kosten per avond zijn € 20,00

Praktische informatie 

De avonden vinden plaats in Centrum voor Happiness Hendrik van Wijnstraat 10. Amsterdam en in Centrum Djoj (Anthony Duijklaan 7 , Rotterdam. De begintijd in Amsterdam is 20.00 uur (19.30 uur inloop) tot 22.00 uur. Vrij dansen is tot 23.30 uur. De begintijd in Rotterdam is 19.30 uur (19.00 uur inloop) tot 21.00 uur. Vrij dansen is tot 22.45 uur. 

Hieronder vind je de verschillende data van de dansavonden.

Massagedans ~ Divinity Dance

  Meer informatie

  Heb je vragen of wil je nog iets weten? Neem dan contact op met Janine of Mark via wildeziel.contact@gmail.com of via telefoonnummer 06-137 954 37. Informatie over de inhoud van de avond lees je hier (advies is om onderstaande tekst op een aparte pagina te plaatsen zodat de geïnteresseerden kunnen doorklikken naar een andere plek. Anders heb je heeel veel tekst op een pagina dat niet uitnodigt om verder te lezen)

  Algemene informatie over Massagedans ~ Divinity Dance

  Massagedans ~ Divinity Dance is een zogenaamde ‘conscious dance’ waarin je anderen ontmoet door liefdevolle aanraking. Tijdens de dans vertraag je je bewegingen en stem je die af op je adem. Zo keer je stap voor stap naar binnen, waardoor je eerst veilig kunt landen in jezelf. Je hoeft even helemaal niks, behalve je geest en je lichaam weer met elkaar ‘in tune’ te brengen of anders gezegd: helemaal te ontspannen.

  Ben je eenmaal ontspannen, dan nodigen we je uit om je ‘verstilde’ beweging van binnen naar buiten te brengen. Dit betekent bijvoorbeeld dat je terwijl je dans contact maakt met anderen om je heen door bijvoorbeeld elkaar handen aan te raken, de ruggen zachtjes tegen elkaar te drukken, of teen aan teen te dansen. Gewoon wat er in je opkomt op dat moment. Elk contact is oprecht, liefdevol en open en zonder drukke agenda’s. Er komt leegte waar het èchte contact ontstaat en uitnodigt tot volgen of leiden in een heerlijke dans van hart tot hart.

  Kun je ook meedansen zonder danservaring?

  Bij Massagedans ~ Divinity Dance mag je helemaal jezelf zijn. Er is niemand die vindt dat je het verkeerd doet, je hoeft niets geleerd te hebben of te kunnen. Het dansen is een uitnodiging om je eigen (dans)god of godin in jezelf te laten opstaan. En jij mag bepalen hoe je dat doet: klein, groot, grote stappen…. Het kan heel esthetisch zijn, bijvoorbeeld door elkaar op te tillen, rond te draaien. Het kan je ook verbinden met een hele groep op de dansvloer of lekker een tijdje alleen dansen met je ogen dicht. Het enige dat we vragen is om je open te stellen en bewust te zijn van wat er in je en met je gebeurt. En de ander aan te voelen en grenzen te respecteren, precies zoals jij zou willen dat de ander op jou reageert.

  Is Massagedans ~ Divinity dance voor iedereen geschikt?

  Ben je iemand die vertrouwd is met je eigen lichaam en met het aanraken van anderen? En kun je daar helemaal van genieten zonder dat er iets moet, zonder behoefte? Dan is het antwoord ‘ja’. Vind je contact met anderen spannend? Vind je het moeilijk om te verbinden met mensen van hetzelfde geslacht? En vind je het eng als mensen elkaar masseren in hun ondergoed? Of heb je traumatische ervaringen rondom dit onderwerp? Neem dan contact met ons op om te overleggen.

  Spelregels Massagedans ~ Divinity Dance

  Om helemaal uit je hoofd en in je gevoel te komen, praat je zo min mogelijk met de ander op de dansvloer. Je kunt voor jezelf zorgen en liefdevol je grenzen aangeven en die van de ander respecteren. En als je daar in je eentje toch niet helemaal uitkomt, vraag dan hulp en neem de tips van de begeleiders ter harte.

  Aanmelden nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven van de leuke activiteiten die Wilde Ziel organiseert in Amsterdam en Rotterdam? Geef je dan op voor onze nieuwsbrief.

  Hieronder kun je je aanmelden voor de Divinity Dance avonden,

  De avond in Djoj op 7 maart is vol voor mannen.

  Stuur een mailtje voor de wachtlijst. 

   
  Op:
   om 
  Door:

  In: adres  plaats Postcode
  Met: aantal mensen Kosten: