Wilde Ziel

~ tantra-dagen ~

Tantric relationships

Level 5, Tantric relationships: 18-20 december 2020, met Trouwritueel

Het vijfde en laatste level van het divine shaktipat Touch of Divinity gaat over tantrische relaties.

Je kunt dit level alleen volgen als je een sterke innerlijke roep voelt of als je de hele training hebt gevolgd. Voor degenen die de hele training hebben gevolgd is dit level gratis. Zij ontvangen een certificaat en een speciaal ontworpen sieraad dat de verbinding van jezelf, de wereld en de universele kracht symboliseert . En het boek: Tantra renaissance,  met daarin achtergronden van klassieke en neo Tantra tegen het licht van de gebeurtenissen van deze tijd. En met gedichten, verhalen, meer inspiratie en lessen voor thuis in je dagelijks leven.

Tijdens dit level doorlopen we met elkaar kort het hele afgelegde pad:  van de mind trap: het gevangen zitten in je gedachten en het afgesloten zijn van je emoties, via de wilde draak in jezelf tot je eerste awakeningservaringen, als je chakra’s zich openen. We oefenen  Pranayama, Tantric Kriya Yoga , meditatie , dans, mantra en visualisatie.

Waarna we overgaan tot het tantrisch huwelijks ritueel. Je gaat een verbinding aan met jezelf als goddelijke vonk, en met elkaar als partner of als vrienden voor het leven.

Als je meedoet geef je van tevoren aan of je deel wilt nemen aan de tantrisch huwelijks ceremonie op zaterdagavond, dat de hele nacht doorgaat. Dan krijg je een mantra van tevoren toegestuurd, die we intuïtief voor jou uitgekozen hebben. 

Als je de hele training of gedeeltes ervan doorlopen hebt, dan kan dit level je helpen om je pad vol te houden en te ankeren in je dagelijkse leven. Als je de roep voelt, kan dit het begin zijn om je te committeren om uit te zoeken wat jou geroepen heeft…

De nacht van de wilde ziel, zo noemen we dit tantrisch huwelijks ritueel. Het wordt een nacht vol met verrassingen: we dagen elkaar uit in een dans rond het altaar (of mandala of yantra) van de wereld dat we met elkaar hebben gemaakt.

Elkaar voorbereidend op het afscheid en het nieuwe begin.. 
We eren alle verbindingen en alle afscheid dat we gedurende deze reis hebben genomen en in een  vergevingsritueel geven we alle energie terug aan elkaar en onze goddelijke reisgenoten..

Voel jij je bereid? Klaar om de symbolische en feestelijke verbinding aan te gaan met het “zo boven en zo beneden” in jouzelf ? Als je hart volmondig ja zegt tegen jouw eigen alignment met de kosmische kracht die jij vertegenwoordigt, dan ontvang je een energie healing en een verbindingsceremonie.

Mannen en vrouwen die samen door het leven gaan kunnen zich ook als koppel laten inwijden.  En als je een polyamoureuze verbinding voelt, met meerdere mensen in je leven, kun je dit ook tot uitdrukking brengen in de ceremonie. Je kunt dit bij je inschrijving aangeven.

 

Mogen alle goedgezinde krachten je steunen op je pad! Namasté

 

 

 

 


Praktische gegevens Touch of Divinity Verdiepingspad:

Tantric Relationships wordt gegeven op 18 - 20 december 2020:


Locatie: 
Amsterdam, Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10 , achteringang van Broedplaats HW10, Studio 13 en 14.

Lestijden: 
Vrijdagavond: 19:30 deur open, start programma: 20:00 - 22:30 uur. 
Zaterdag 7:30 deur open (als je elders overnacht), start  08:00  einde: 22:00 uur. 
Zondag: deur open 7:30, start 08:00 uur, einde 18:00 uur. 
(In de weekenden zelf kan van de tijden en het programma afgeweken worden). Ontbijten op zaterdag en zondag doen we pas na de ochtendmeditatie.

Prijs per weekend retreat: 
275 euro per persoon, stellen 400 euro*. De prijs voor het weekend programma is inclusief 2x ontbijt, 2x lunch. 1 diner, hapjes en drankjes.

* Als je de hele Jaartraining (=6 weekenden: 1375 euro per persoon, 2000 euro per stel) in 1x boekt en betaalt krijg je de 6e retreat (Tantric Relationships) gratis + support + korting op een privésessie, lees hier meer. Je kunt er dan ook 2 jaar over doen en zelf kiezen in welke volgorde je de retreats wilt, na het eerste level: Divine Power!

Parkeren & OV: 
Parkeren is 2,50 per uur, en na 19:00 uur of op zondag gratis. OV is dichtbij: station Lelylaan 11 minuten lopen, of neem 1 halte de tram richting Osdorp, en loop 5 minuten. Er rijdt ook een bus vlakbij.

Zelf meenemen:
Lunghi (katoenen omslagdoek) (of schaf er eentje bij ons aan voor  7,50 euro), groot badlaken of fleece van 2 meter, handdoeken, slaapgerei, makkelijke kleding waar je je mooi in voelt (geen spijkerbroek), toiletartikelen, flesje olie. 

Overnachting:
De prijs voor het weekend retreat is inclusief 2 eenvoudige overnachtingen (op een matje in de Yogazaal, zelf slaapzak en kussensloop meenemen). Je kunt
natuurlijk ook zelf iets boeken als je je verblijf wilt upgraden.

 
Op:
 om 
Door:

In: adres  plaats Postcode
Met: aantal mensen Kosten: