Cosmic Heart

From-sex-to-superconsciousness

Cosmic Heart: transformeer je seksuele energie en je emoties!

 

In dit  thema gaan we onderzoeken en ervaren welke plek seksualiteit en emoties innemen in je leven en hoe je jezelf kunt empoweren.

Onderstaande tekst geeft een indruk over het thema en aan het soort oefeningen waar we mee werken. Echter: alle lessen worden altijd in het moment afgestemd op de deelnemers en op de energie van het seizoen etc. Daarom kan het werkelijke programma altijd afwijken van wat hier staat.

Thema 3: Cosmic heart, transformeren van energie van de lagere chakra's, en meer afstemmen en landen in non-duaal bewustzijn. Met Kundalini liefdes massages, fine tuning via sensaties van de zintuigen, klank healing en mantra.
Les 1: We zijn loving awareness: les over de reis naar het hart achter het hart. Het openen van nieuwe lagen bewustzijn.
Les 2: Over orgastische harts energie, met Zintuigenreis en Kundalini energie oefening
Les 3: Over de kracht van meditatie en het bevrijden van het hart. Oefening in zelfcompassie, moeiteloos zijn en het niet-weten

Seksualiteit en emoties zijn de heftigste  krachten die naar buiten kunnen komen. Tantra is het enige spirituele pad dat het lichaam, de emoties en de seksualiteit niet verwerpt maar juist omarmt en de krachten onderzoekt om helemaal in heelheid en zelfrealisatie te kunnen komen via het bevrijde hart.

Stap voor stap leer je om (ook) deze krachten in jezelf te onderzoeken, te omarmen en in te zetten als katalysator voor je persoonlijke groei.

WE leggen samen de kwetsbaarste gevoelens bloot, waarna we bij elkaar komen in een prachtig helend ritueel, waarin alles verbonden mag worden. Een ritueel dat uitreikt naar alle  mannen en vrouwen.

Het ritueel om het goddelijke, stralende in  “gewone” mensen te kunnen zien en ervaren.

We werken met archetypen, met goddelijke aspecten van het manlijke en vrouwelijke in onszelf die onze gids kunnen worden voor het heel worden met ons lichaam, onze emoties en seksualiteit.  Zo kan er energie vrij komen (kundalini) die zich een weg baant door het sushumna, omdat seksuele ervaringen, emoties  en energie niet meer ingezet worden voor eigen belang.