Wilde Ziel

~ Tantra verdiepings pad ~

 

Tantric Relationships

Level 5, Tantric relationships: 18-20 december 2020

Tantrisch trouwen met jezelf of elkaar!

Het vijfde en laatste level van het divine shaktipat Touch of Divinity gaat over tantrische relaties.

Je kunt dit level alleen volgen als je een sterke innerlijke roep voelt of als je de hele training hebt gevolgd. Voor degenen die de hele training hebben gevolgd is dit level gratis. Zij ontvangen een certificaat en een speciaal ontworpen sieraad dat de verbinding van jezelf, de wereld en de universele kracht symboliseert . En het boek: Tantra renaissance,  met daarin achtergronden van klassieke en neo Tantra tegen het licht van de gebeurtenissen van deze tijd. En met gedichten, verhalen, meer inspiratie en lessen voor thuis in je dagelijks leven.

Tijdens dit level doorlopen we met elkaar kort het hele afgelegde pad:  van de mind trap: het gevangen zitten in je gedachten en het afgesloten zijn van je emoties, via de wilde draak in jezelf tot je eerste awakeningservaringen, als je chakra’s zich openen. We oefenen  Pranayama, Tantric Kriya Yoga , meditatie , dans, mantra en visualisatie.

Waarna we overgaan tot het tantrisch huwelijks ritueel. Je gaat een verbinding aan met jezelf als goddelijke vonk, en met elkaar als partner of als vrienden voor het leven.

Als je meedoet geef je van tevoren aan of je deel wilt nemen aan de tantrisch huwelijks ceremonie op zaterdagavond, dat de hele nacht doorgaat. Dan krijg je een mantra van tevoren toegestuurd, die we intuïtief voor jou uitgekozen hebben. 

Als je de hele training of gedeeltes ervan doorlopen hebt, dan kan dit level je helpen om je pad vol te houden en te ankeren in je dagelijkse leven. Als je de roep voelt, kan dit het begin zijn om je te committeren om uit te zoeken wat jou geroepen heeft…

De nacht van de wilde ziel, zo noemen we dit tantrisch huwelijks ritueel. Het wordt een nacht vol met verrassingen: we dagen elkaar uit in een dans rond het altaar (of mandala of yantra) van de wereld dat we met elkaar hebben gemaakt.

Elkaar voorbereidend op het afscheid en het nieuwe begin..  
We eren alle verbindingen en alle afscheid dat we gedurende deze reis hebben genomen en in een  vergevingsritueel geven we alle energie terug aan elkaar en onze goddelijke reisgenoten..

Voel jij je bereid? Klaar om de symbolische en feestelijke verbinding aan te gaan met het “zo boven en zo beneden” in jouzelf ? Als je hart volmondig ja zegt tegen jouw eigen alignment met de kosmische kracht die jij vertegenwoordigt, dan ontvang je een energie healing en een verbindingsceremonie.

Mannen en vrouwen die samen door het leven gaan kunnen zich ook als koppel laten inwijden.  En als je een polyamoureuze verbinding voelt, met meerdere mensen in je leven, kun je dit ook tot uitdrukking brengen in de ceremonie. Je kunt dit bij je inschrijving aangeven.

 

Mogen alle goedgezinde krachten je steunen op je pad! Namasté