Wilde Ziel organiseert de volgende tantrische workshops en cursussen:

 

Tantra Drieluik, een mini cursus van drie vrijdag avonden:


12-19 en 26 mei: Tantra mini-cursus: The Kiss of Shakti 

De Kiss of Shakti is het effect van Tantra oefeningen waarbij je leert om gaan met meer energie in je lichaam. Het is het moment waarop de energie zich ontvouwt in je (energetische) lichaam en je effecten zoals opstijgen, draaien, spiraliseren van energie kunt ervaren. Deze krachtige energie kan je met de juiste mindset en oefeningen inzetten om hardnekkige blokkades op te ruimen.

Op het programma staan o.a.: Karma Mudra Meditatie, tantrisch energiewerk, Divine Tantra Dance, Verbindende Tantrische Kriya Yoga Breath en Kashmirische (kundalini) massage.

We doen oefeningen en meditaties met elkaar in groepen, in twee of drietallen of alleen. Bij de oefeningen werken de mannen of de vrouwen soms ook onderling met elkaar. De hele avond is begeleid door twee docenten en leert echt meer over Tantra!

Na de workshop splitsen we op, waarbij we in kleine groepjes oefenen, spelen en rouleren.

We vragen een beetje voorbereiding:
Omdat er een krachtig veld van verfijnde energie wordt opgebouwd met elkaar, zullen prikkels sterker binnen kunnen komen.
Daarom is het fijn als je vooraf niet al te zwaar eet en geen prikkelende dranken zoals koffie en alcohol neemt. Ook vragen je om twee uur voor het begin van de workshops niet meer te roken (en ook niet tijdens de pauzes), en om geen "lekkere geurtjes" te gebruiken.

Ook goed om te weten:

Tijdens onze Tantra avonden gaat de kleding regelmatig uit (onderbroek mag eventueel aanblijven), de oefeningen gaan over seksuele energie en we werken met seksuele energie. Maar we hebben geen agenda's over daten, uitkiezen etc. Dan wordt het een fijne, afgestemde avond.

De cursus is geschikt voor je als je je geestelijk en lichamelijk gezond voelt (jezelf kunt dragen), op een mat kunt masseren en op een meditatiekussentje kunt zitten. Als je met je eigen parter komt is het fijn als jullie bereid zijn om ook oefeningen met anderen te doen.

Heb je vragen of twijfels of je mee kunt doen, dan kun je ons gerust even mailen of bellen: 0613795437 of mailen: wildeziel.contact@gmail.com.


Divine Tantric Play:

 

5 mei: Divine Tantric Play (Leela)

Op bevrijdingsdag gaan we elkaar bevrijden van onze blokkades, totdat we weer wild, onschuldig en speels zijn, zoals onze natuur!
Neem je oudste kleren mee, die stuk mogen gaan!

Divine Tantric Play, het goddelijke spel, of Leela, brengt je helemaal in het nu. In een symbolische reis doorlopen we alle bewustzijnslagen - van fysiek tot energetisch - tot we contact make met de bron van liefde en inzicht...
Doe je oudste kleren aan, want we gaan flink stoeien en bewegen (geen seksuele handelingen, wel contact maken met je levensbron, je seksuele energie).

Programma Divine Tantric Play:

19:00 Deur open, thee, welkom

19:30 Opening circle : intentie ritueel, spelregels, vragen (kom op tijd, deur gaat dicht)

20:00 Meditatie en warming up

20:30 Divine Tantric Play met oa.: goddelijk stoeien en body to body massage

23:00 Sharing en closing circle

23:30 Afscheid nemen en samen opruimen

Wat kun je verwachten:

In Divine Tantric Play brengen we afgestemd en zacht aanraken  en meditatie samen tot een krachtig, transformerend ritueel. Het zijn prachtige avonden van afgestemd huidcontact, healing, massage, adem, klank en beweging.  Met als doel om je natuurlijke levensstroom te voelen en te volgen.

We beginnen met afspraken met elkaar, waarna we opwarmen door samen te dansen en oefeningen te doen in consent, zuiver afstemmen op elkaar vanuit respect. Vervolgens is er een tantrische embodiement workshop. 

Na de workshop is er pauze en richten we gezamenlijk de Divine Tantric playground in. In vier  hoeken van de zaal zal er gespeeld kunnen worden met onderdelen uit de workshop, zoals bijvoorbeeld: tantrische vuur ademhaling, zintuigenritueel, drukpunten massage, puja, healing, body-to body massage etc. Er zijn 4 rondes van  20 -30  minuten ongeveer. De hele avond is er spaceholding, maar niet aldoor les, het is lekker speels en vrij.

Aanmelden en meer informatie over deze embodiement workshop verloopt via de website van Wilde Ziel, zie knop.

Wat is het wel en wat niet?

Deze Tantra workshops hebben code roze: de kleding gaat meestal uit, maar ondergoed mag aanblijven. Geen seksuele handelingen. De avonden zijn liefdevol en verbindend, ze gaan niet over seks, najagen, daten, uitsluiten, etc. 

spaceholding

Sacred Space voor Tantra 

Wat betekenen de kleurcodes bij onze evenementen?

We scheppen met elkaar een fijne, veilige ruimte, waarin we in liefde kunnen groeien...

Voor je aan onze heerlijke Tantra activiteiten deelneemt, willen we je vragen om naar deze Tantra pagina te gaan en te lezen over hoe wij Tantra geven.

Onderaan die pagina vind je uitleg over de kleurcodes en spelregels die we hanteren. 

 

 

Onze locatie: Temple of Happiness Amsterdam

Hendrik van Wijnstraat 10 Amsterdam, ingang achterzijde gebouw (linksom lopen)

Deur open 19:30

Start: 20:00

Einde Programma: 23:00  

 

Liever Tantra leren via Privé les?


Jazeker! Tantra van Wilde Ziel kun je ook ervaren tijdens een privé retreat voor een stel of een individu.

Deze vinden op een locatie buiten de Randstad in de natuur plaats (1 of meerdaagse retreats), met luxe overnachting en verblijf. Stuur ons een mailtje waarin je aangeeft naar welk onderwerp of thema  je/jullie  belangstelling naar uit gaat. Dan maken wij een offerte op maat.  Leuk!

Details en uurprijzen vind je ook in het menu onder: Privé les &  sessies.


Op:
 om 
Door:
In:
Adres
plaats postcode
Met:
aantal mensen
Kosten: