Workshops

Divine Tantric Play : Temple playground | massage | shibari | dans

 

Divine Tantric Play is een tantrische speeltuin voor volwassenen.


 

Met Tantrische (adem)meditatie, zintuigenritueel, dans, massage en Tantrische Shibari. Vooraf warming up & begeleiding in een veilige setting. 

Heb je nog nooit met ons gewerkt, lees dan ter voorbereiding eerst deze pagina door.

Programma Divine Tantric Play: Tantric Presence, zondag 3 december (18:00-22:00)

17:30 Deur open, thee, welkom

18:00 Opening circle : intentie ritueel, spelregels, vragen (kom op tijd, deur gaat dicht)

18:30 Meditatie en warming up rondom het thema 

19:30 Divine Tantric Play temple

21:30 Sharing en closing circle

22:00 Afscheid nemen en samen opruimen

 

Wat kun je verwachten:

Divine Tantric Play zijn prachtige avonden van liefdevol huidcontact, healing, massage, adem, klank en beweging. Met als doel om je natuurlijke levensstroom te voelen en te volgen.

We beginnen met afspraken met elkaar, waarna we opwarmen door bijvoorbeeld samen te dansen en oefeningen te doen in consent, zuiver afstemmen op elkaar vanuit het hart.

Vervolgens is er speelruimte om met elkaar massage, shibari, tantrische speelvormen uit te wisselen: neem je eigen touw mee (shibari), of veertjes, olie, een mooie doek etc. 

Na de workshop is er pauze en richten we gezamenlijk de Divine Tantric playground in. In vier  hoeken van de zaal zal er gespeeld worden met bijvoorbeeld: tantrische vuur ademhaling, zintuigenritueel, drukpunten massage, hemelse puja, healing, body-to body massage, shibari etc.  De hele avond is er spaceholding, (het is geen les), het is lekker speels en vrij.

Wat is het wel en wat niet?

Deze Tantra workshops hebben code roze: de kleding gaat meestal uit, maar ondergoed mag aanblijven. De avonden zijn liefdevol, sensueel, speels en verbindend. Maar geen doelgerichte seksuele handelingen, en niet de energie van najagen, daten, uitsluiten, etc. 

 

Data en thema's:

 

Thema 3 december: (let op! Zondagavond vroeg 18:00 tot 22:00, deur open: 17:30) Tantric Presence!  hier kun je je aanmelden voor 3 december

In december: cadeautjes maand, is het ons idee om het "present "zijn, te onderzoeken. Hoe aanwezig ben jij in je dagelijks leven, en voor je geliefde en in het moment? Wat een cadeautje is dat als je helemaal in het nu bent, want daarin kan alles veranderen, daarin maak je echte keuzes. We oefenen met een echte ja en een echte nee in het moment. Natuurlijk weer op een speelse manier, met o.a. consent game.

Thema 27 januari (let op! een Zaterdagmiddag 14:00 - 17:00, deur open: 13:30 ) Show yourself: hier kun je je anmelden voor 27 januari

Zaterdagmiddag 27 januari is er ook een Divine Tantric Play.  Deze keer zal er aan het begin en aan het einde een fotograaf/videograaf aanwezig zijn, die wat beeldmateriaal zal maken (je kunt vragen om niet herkenbaar of met je gezicht op de foto te komen, deze editie is niet naakt). Het wordt ook dit keer weer een geweldige middag (veel last zul je niet van die paar minuten hebben hoor), en natuurlijk een leuke kennismaking voor als je nog nooit geweest bent, want de speciale prijs voor vandaag is maar 15 euro (ipv 45). Het thema is: laat je zelf zien, kom maar tevoorschijn! We worden altijd op het art gedrukt bescheiden te zijn, niet op te vallen. maar wie ben jij in de grijze massa? Wat vindt jij leuk aan jezelf? Daag jezelf en elkaar uit om jezelf te onthullen, stap eens op het podium!

 

 

 

 

 

 


Op:
 om 
Door:
In:
Adres
plaats postcode
Met:
aantal mensen
Kosten: