Chitta!

Is het leukste spirituele event van Amsterdam!

Chitta!

Maandelijks is er een Chitta!

Blote voeten dansavond met DJ, en een programma met wisselende dansworkshop, ceremonie of concert.

Ervaar wat het met je doet, zodra je je schoenen uittrekt en je voeten de aarde weer raken. We dansen in nabijheid en op afstand. En elke maand is er een workshop of een andere activiteit waar je heerlijke energie van krijgt.

Chitta avonden zijn gezellig, want er is in onze ruimtes van alles te doen. Zo kun je bijvoorbeeld een massage boeken, lekker chillen bij het vuur buiten of fruit snoepen bij de chocoladefontein in de lounge. Hapjes en drankjes zijn bij de prijs inbegrepen, zoals zelfgemaakt alcohovrij gemberbier.Een wijntje of biertje kun je hier ook (op donatiebasis) drinken, maar er is hier nog nooit iemand dronken geweest. Daar krijg je gewoon de kans niet toe, het is er zonder dat al veel te leuk. Er wordt zoveel gedanst op muziek van telkens een andere professionele DJ.
Vooraf kun je mee dineren met het eten dat we voor onszelf en de vrijwilligers maken.
De relaxte huiskamer sfeer in dit gebouw maakt jouw avond tot een succes, want hier ontmoet je mensen van hart tot hart. En er is voldoende plek voor iedereen.


Prijs: 25 euro online verkoop en 27,50 euro aan de deur. (beperkt aantal kaartjes ivm Covid)

Hapjes en drankjes zijn inbegrepen, en parkeren na 1900 uur is zelfs helemaal gratis!!
Vrijwilligers kunnen een kaartje kopen voor 7,50 euro en eten gratis mee. Voor dansers kost mee-eten 7,50.

Als je wilt weten wat het programma per maand is, klik dan onderaan deze pagina op link naar de website van Centrum voor Happiness of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Kaartjes zie de ticketknop op deze pagina.

Dansen op blote voeten

Programma Chitta 28-08-2021 !

18:00: deur open

18:30 pot-luck

19:30 Cacao ceremonie met Storytelling en klankschalen!

20:00  (aansluitend op de ceremonie) Ecstatic Dance set, van Huibert! 
De dansvloer binnen wordt (als het weer het toelaat) uitgebreid met dansen op de overdekte binnenplaats en/of bewegen in het labyrint buiten, met draadloze koptelefoons.

22:45- 00:30 DJ Inanini, draait een lekkere gekke set. 
Daarnaast is er in een tweede ruimte de klanktempel, waar je elkaar healing met stem/klankschalen kunt geven of mantra's kunt zingen. 
Ook is er een water healing tempel (hot tub) en misschien een houtvuurtje ergens.

Meer informatie over Chitta!

Adres:

 Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10, Amsterdam ACHTERINGANG.

Bereikbaarheid:

OV op 5 minuten loopafstand, parkeren is gratis!!!

(bijna) alcohol vrij feest:

 Chitta is een gezellig feest waar gewoon een wijntje of biertje gedronken kan worden, maar we zijn er niet afhankelijk van en genieten ook van de thee, water met fruit kombucha etc. Drankjes gratis, voor alcoholische drankjes vragen we een donatie.

Schoenen uit:

Dansen doen we in onze mooiste soepele kleding en op blote voeten, dat is een heerlijke ervaring, je komt er meer door in je lijf en dansen gaat vanzelf!

Kaartjes online:

Tijdens Chitta is er plek voor een beperkt aantal personen, dus koop je kaartje on line als je zeker wilt zijn van je plek.

Dansen op blote voeten

Geef jij cursus of wil je iets nieuws uitproberen? Vertel het ons en wie weet kan jij hier ook een keer in het voorprogramma staan!

Ook vrijwilligers zijn welkom om de zaal te versieren en bekendheid te geven aan onze evenementen. Je kunt via de ticketlink een kaartje kopen met korting hiervoor.

**We zijn continu op zoek naar nieuw DJ talent, muzikanten en workshopbegeleiders! Ken jij iemand die anders is dan anderen en helemaal past in Chitta? Laat het ons weten! Tel 06-13795437 Janine of stuur een mailtje: wildeziel.contact@gmail.com.