Wilde Ziel

~ Relatie coaching voor stellen ~

Relatie Coaching

 

Waarom Relatie Coaching?

De afgelopen 25 jaar zijn we weliswaar gewend geraakt aan Individuele Coaching, maar op Relatie Coaching of Relatie therapie rust nog vaak een taboe. Alsof je gefaald hebt in je relatie en er dan nog iets van wilt maken met hulp van buitenaf... Lang hebben wij er zo ook tegen aan gekeken, hoor...maar nu niet meer.

Mark en Janine zijn er inmiddels van overtuigd dat je door te sparren met een coach enorm veel kunt leren. Een relatiecoach van Wilde Ziel kan je leren hoe je via opnieuw ontdekken en leren onderzoeken, je relatie meer en meer als een experiment kunt gaan zien, in plaats van iets wat altijd goed moet zijn en waar je je leven lang aan vast zit.

Wij hebben ons in de afgelopen jaren bevrijd van heel veel oordelen, normen en maatstaven op relatiegebied. Dat maakt dat we open staan voor waar je als stel mee komt. Dat kan van alles zijn.

Bekende thema's zijn:

  • communicatie: geen of weinig communicatie, vragen over (leren) communiceren vanuit het hart, geweldloos communiceren, leren voelen
  • patronen: verstrikt zijn in onderlinge  (reactie en gedrags) patronen, inzicht in krijgen. Bijvoorbeeld duw en trek bewegingen. Claimgedrag, vluchtgedrag, overspel, stiekem gedrag etc.
  • seks: te weinig of teveel vraag, geen uitdaging/sleur, niet klaarkomen of te snel klaarkomen, (geen) seks als straf of onderhandeling gebruiken

In ons massageaanbod voor stellen hebben we meerdere soorten Verwenarrangementen opgenomen. Dat zijn duomassages, die heel goed te combineren zijn met relatiecoaching!

Het kan een enorme boost geven aan je communicatie, patronen doorbreken en ook de seks weer wakker maken, waardoor je a.h.w. opnieuw verliefd op elkaar wordt.

Vraag gerust om informatie: zie het contactformulier 

Informatie over onze verwenarrangementen voor stellen vind je hier.