Tantra_dance

Wil jij al dansend meer in verbinding komen met jezelf en jouw unieke liefdevolle kern ontdekken?

Welkom bij Divine Tantra Dance, je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier. 
Praktische informatie

In de agenda vind je de verschillende data 

 


  Divine Tantra Dance: 4e donderdag vd maand

  (26 mei, 23 juni, (juli niet) 25 augustus, 22 september,27 oktober,24 november,22 december)

  Divine Tantra dance is een plezierig spel van ademen, bewegen en voelen, jezelf openen. Door helemaal op te gaan in het moment, kun je meer vreugde ervaren in het leven. Door een speels ritueel, gebaseerd op eeuwenoude inzichten uit Tantra, komen we meer thuis in onszelf, waar we de ander in vertrouwen ontmoeten. Hou je van dansen, mediteren, spelen en wil je je vrij en ook meer onbevangen voelen met elkaar? Dan is deze goed begeleide dansavond je kans!

  We zijn een spiegel van elkaar, om vrijer te worden: zonder schaamte en autonoom. Op de dansvloer speel je met je eigen kracht en bied je tegenspel aan je danspartner. Soms ben je elkaars tegenpool, dan weer elkaars bondgenoot of geliefde...waarin je kunt ervaren hoe je elkaars katalysator kunt zijn om nog meer thuis te komen in jezelf.

  Wij, Mark en Janine, zijn jouw spaceholders. Wij begeleiden de dans in een veilige, warme sfeer waarin jij jezelf mag ontdekken op de dansvloer: je gevoelens, je emoties, je overtuigingen... om ze ook weer los te laten. Zodat je kunt versmelten met de universele liefde van het hart.

  Divine Naked Dance Ceremonie: 5e donderdag van de maand

  (30 juni, 29 sept, 29 dec 2022)

  Met dit krachtige ritueel verbinden we ons met ons eigen lichaam, in een dansreis, waarbij je naar je naaktheid toe danst. In alle puurheid, sta je naakt tegenover het universum, jouw bron..

  Mark en Janine begeleiden het ritueel met oefeningen in nabijheid en afstand, grenzen voelen en je oordelen ontdekken en  loslaten over je lichaam.... Ervaar je naakte waarheid, je vrijheid en laat je bron energie stromen! 
  Deze avond is als een helende reis om je lichaam helemaal te leren kennen, te ontspannen en dichterbij jezelf te komen en helemaal te leren kennen. 

  Naakt dansen is onze kwetsbaarheid tonen in overgave en vertrouwen. Het is een eeuwenoud en magisch ritueel, waarin we schaamte en schuld transformeren en ons stap voor stap openen voor het licht dat we zijn.
  De energie op zo'n avond is heel intens, "sacred" , waarin we elkaar eren in onze mooiste en meest kwetsbare menselijkheid! 

  Kom alleen als je al wat ervaring met Tantra hebt. 

  Data zie agenda.

  Praktische details:

  Data en prijzen, zie agenda.

  Meenemen: fijne kleding om in te dansen. En wat lekkers voor bij de thee.

  Voor wie is dit geschikt?


  Als je je goed kunt gronden of dat wilt onderzoeken, in de aanraking en het contact met de ander, dan is dit een geweldige avond voor jou.

  Uiteraard respecteren we onszelf en elkaars grenzen. Divine Tantra Dance is niet bloot, Zowel Divine Tantra Dance als de Divine Naked Dance Ceremony zijn niet seksueel getint.

  Het gaat om een verdieping, verbinding en onderzoek met jezelf, aan de hand van oefeningen en dans met elkaar, alleen of in groepjes.

  Plaats en locatie:
  Hendrik van Wijnstraat 10 Amsterdam, ingang achterzijde gebouw

  Deur open 19:30

  Opening 20:00

  Afsluiten 23:00

  Aanmelden nieuwsbrief:


  Wil je op de hoogte blijven van de tantrische activiteiten die Wilde Ziel organiseert? Geef je dan op voor onze nieuwsbrief.

   


  Op:
   om 
  Door:
  In:
  Adres
  plaats postcode
  Met:
  aantal mensen
  Kosten: