Wilde Ziel

~ Tantra verdiepings pad ~

 

Devine power

Touch of Divinity Tantra Level 1: Divine Power, hervind je oorspronkelijke kracht    

In deze meerdaagse Tantra retreat, ontdek je aan de hand van uitleg, adem, meditatie, dans en spel waar Tantra over gaat.


Je maakt kennis met:

  • het algemene kader waar Divine Tantra over gaat
  • Prana levensenergie door verschillende tantrische oefeningen en ademhalingen
  • het weten van je lichaam, je lichaamsbewustzijn: door te oefenen met grenzen, overgave en openheid
  • energetische healing, die je helpt om blokkades in je lichaam te leren voelen en los te laten
  • wat het denken en ervaren je brengt en hoe je los kunt maken van je gedachten
  • dynamische dans en meditaties die je helpen om meer levensenergie te voelen en je chakra's te openen
  • krachtige visualisatie en extatische energie oefeningen die je in contact brengen met je hogere bewustzijnslagen
  • spel en rituelen om de goddess en de god in jezelf en elkaar te ontmoeten 

We geven deze meerdaagse retreat vanaf oktober 2021 weer in groepen, tot die tijd alleen een selectie ervan op Tantradagen. Maar je kunt nu wel al  een drie-daagse privé retreat (als individu of als stel) over dit thema boeken, die wij organiseren op een externe locatie. 

Hieronder geven we je alvast een idee wat je van een driedaagse  koppel retreat kunt verwachten:

Wat houdt een 3-daagse koppel retreat in?

Even voorstellen:

Janine (ik) en Mark zijn ervaren Tantrika's en een getrouwd stel. We zijn al jaren actief in Tantra, met name neo-tantra. Sinds een jaar of 6 verdiepen we ons in de meer krachtige, oorspronkelijke Tantra. Wj verzorgen individuele en koppel retreats/sessies op een prachtige locatie buiten de Randstad. Dat zijn zintuigelijke, tantrische rituelen, meditaties en visualisaties, inclusief een verdiepende uitleg over Tantra.

Wat kan het effect voor jullie zijn van een koppel-retreat?

Een Tantra retreat van drie dagen, biedt jullie de gelegenheid om in een stilte gebied, midden in de natuur en zonder andere gasten om jullie heen (jullie hebben de hele plek voor jullie zelf) tot rust te komen, tijd te hebben voor jezelf en elkaar.
De retreat is meer dan een lekkere massage of een aantal meditaties leren. Het is een stap op je levenspad. De rituelen helpen je om ruimer te worden, meer te ontspannen, blokkades op te ruimen waardoor je levensenergie gaat stromen. Het effect kun je nog dagenlang navoelen. Echter, doordat we ze tijdens de retreat inbedden in energie gevende en transformerende oefeningen van oorspronkelijke Tantra, reiken we jullie iets heel bijzonders aan waarmee je ook na de retreat verder kan.

Wat voor programma kunnen jullie verwachten?

Hieronder geven we jullie alvast een indruk van een mogelijk programma voor deze drie dagen.

- We beginnen vroeg in de ochtend (behalve de aankomst dag, dan zijn jullie er rond 10:00 uur), met een fantastische meditatie, die je energiesysteem wakker maakt en waar je de hele dag plezier van hebt.

- Vervolgens is er een luxe ontbijt. Uiteraard kan dat ook op je kamer, dat kun je altijd van tevoren even aangeven.

- Dan volgt een ochtend programma, met uitleg over Tantra en het oefenen van bijbehorende ademhalings-Yoga, meditatie en visualisatievormen.

- In de middag is er rust en vrijheid om je eigen pad te volgen, ook letterlijk, want er bevindt zich een bos rondom je verblijfsplaats waar je heerlijk kunt wandelen. De plek heeft ook een uitgebreide bibliotheek. Je kunt na de les een lichte lunch gebruiken of wat hapjes meenemen voor onderweg.

- Aan het begin van de avond is er een uitgebreid diner (zoveel mogelijk biologisch, van lokale aanbieders).

- Beide avonden lenen zich goed voor het doen van een ritueel in tantrische setting, zoals een Puja ritueel, om de zintuigen te openen, tantrische healing/massage, Tandava of een andere tantrische dans om heerlijk met elkaar te verbinden.

Dit is een voorbeeld van het soort "ingrediënten" bij een retreat als deze. De intensiteit en volgorde worden altijd afgestemd op de energie van het moment.

De retreat is een schitterend samenspel van: leven in de natuur, stilte, vrijheid, rust en ruimte, een beproefd, helder tantrisch kader en liefdevol contact met je fysieke lichaam en je hele wezen, waardoor je een hele diepe verbinding met jezelf en elkaar kunt ervaren op een heel ander niveau.

Wat kost een drie - daagse koppel retreat?


Omdat het een privé-retreat is, zijn de kosten uiteraard verschillend van soortgelijke groepsbijeenkomsten: Ze komen in dit voorbeeld neer op ongeveer 500 euro per persoon per dag. Maar jullie hebben dan ook de hele plek en het bos er omheen voor jullie zelf, je krijgt voor elk onderdeel één of twee privé teachers en je verblijft in een schitterende twee persoons kamer, met luxe privé badkamer met ligbad en duo regendouche. Verder is er een buiten zwembad.

Uiteraard is dit een voorbeeld van een retreat waarbij een ideale balans is gevonden tussen natuur, ontspanning, transformatie, verbinding en verdieping. Op basis van jullie wensen en mogelijkheden kan daar van afgeweken worden. Ook is verblijf op een meer eenvoudige plek mogelijk. Afhankelijk van wat je kunt missen en waar je aandacht op is gericht. 

We raden wel aan om minimaal 1 tantrische verdiepingsles te volgen, 2 meditatielessen en 1 tantrisch ritueel tijdens een 3daagse privé retreat. Want juist deze combinatie van tantrische elementen zorgt ervoor dat je er zoveel mogelijk uit haalt.

Als je hart hier sneller van gaat kloppen, en je wilt hier samen met je partner  of alleen, helemaal induiken, nodigen we je graag uit om contact op te nemen voor een programma op maat.  Je kunt bij voorkeur  een e-mail hierover sturen aan wildeziel.contact@gmail.nl


 

Praktische gegevens Touch of Divinity themadagen:

Locatie: 
Amsterdam, Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10 , achteringang van Broedplaats HW10, Studio 13 en 14.


Lestijden: 

In Amsterdam: Zaterdag aanvang: 14:00 (inloop 13:30)  einde: 23:30 uur. 

Prijs per workshopdag: 
Amsterdam: 70 euro per persoon  

De prijs bestaat uit: het programma (55 euro per dag) , inclusief diner, hapjes en drankjes (15 euro).

Parkeren & OV: 
Amsterdam: Parkeren is 2,50 per uur, en na 19:00 uur of op zondag gratis. OV is dichtbij: station Lelylaan 11 minuten lopen, of neem 1 halte de tram richting Osdorp, en loop 5 minuten. Er rijdt ook een bus vlakbij.

Zelf meenemen:
Lunghi (katoenen omslagdoek) (of leen er eentje van ons), groot badlaken of fleece van 2 meter, handdoeken, slaapgerei, makkelijke kleding waar je je mooi in voelt (geen spijkerbroek), toiletartikelen, flesje olie. 

Voorbereiding (verzorging): 
Kom schoon gewassen, gedoucht (douchen kan in het gebouw eventueel) en Zonder parfum of aftershave. Zorg dat je niet rookt vlak voor de workshops en ook niet in de korte pauzes. Poets je tanden na eten of roken. 

Overnachting:
In de bevestigingsmail ontvang je meer informatie over eenvoudig overnachten. Je kunt ook zelf iets boeken via bookingswebsites als je na afloop wilt overnachten.

Wanneer kan je deelnemen?

We vinden bloot heel gewoon en schamen ons niet voor ons lichaam. Je bent welkom als je dit wilt onderzoeken en eventueel je spanningen erover wilt helen. Er worden geen seksuele handelingen verricht. Je mag verder deelnemen als je je kunt houden aan onze aanwijzingen en geen besmettelijke aandoeningen bij je draagt.

 
Op:
 om 
Door:

In: adres  plaats Postcode
Met: aantal mensen Kosten: