Wilde Ziel

~ Tantra verdiepings pad ~

 

Devine power

Touch of Divinity Tantra Thema 1: Divine Power, hervind je goddelijke oerkracht    

Met Divine power, zetten we aan de hand van adem, meditatie, dans en spel de basis van Tantra neer: hoe zien wij Tantra? En wat dragen wij ervan over in deze tijd?


Je leert  in dit thema hoe energie werkt en beweegt in ons lichaam, en je leert over emoties en soorten bewustzijn zoals het  hart-mind bewustzijn.

We maken met onze pranayama (adem meditaties), Yoga, visualisaties en dans  ons innerlijk weten wakker. Je ontmoet het onschuldige deel dat onderzoekt. Je hart zal zich openen door de zachte en tedere energie die voorbij gaat aan vorm en fysieke aanraking. Je extatisch lichaamsbewustzijn groeit doordat je via meditatie, bewegen, inzicht en adem levensenergie van prana en kundalini verzamelt en containt. 

We geven dit thema in tantramiddagen met avonden (zie agenda)

Hoe ziet het programma eruit?

We stemmen ons af op de groepsenergie en op de inspiratie die in ons allemaal leeft. Daarom maken we nooit een programma van uur tot uur.
De Tantramiddag begint met een workshop over het thema. Gevolgd door een heerlijk gezamenlijk diner. Waarna we in de avond gaan spelen, onderzoeken en experimenteren met het thema. Hierin zijn Mark en Janine de spaceholders die het spel, de dans of het (massage)ritueel begeleiden.

Wat behandelen we in het thema Divine Power:

  • het algemene kader leren waar Tantra en neo tantra over gaat
  • onderdompeling in Prana levensenergie door verschillende tantrische oefeningen en ademhalingen
  • oefeningen met het verkennen van je lichaamsbewustzijn: leren ja en nee voelen en open communiceren (we raken elkaar aan tijdens de oefeningen).
  • energetische healing om blokkades in je lichaam te leren voelen en los te laten
  • onderzoek wat er zich in je mind afspeelt, wat het denken en ervaren je brengt
  • dynamische dans en meditaties waarin je meer opent voor jezelf en de ander en je oorspronkelijke kracht ervaart
  • krachtige visualisatie en extatische energie oefeningen waarin je je verbindt met je hoger zelf, oorspronkelijke Shakti/ Shiva kracht
  • een prachtig ritueel waarin je de goddess en de god in jezelf en elkaar ontmoet 


 

 
Op:
 om 
Door:

In: adres  plaats Postcode
Met: aantal mensen Kosten: