Wilde Ziel

~ Tantra verdiepings pad ~

 

Spirituele Extase

Touch of Divinity: thema  Spiritual Ecstacy: 

 

Spiritual Ecstacy brengt regelrecht een Ode aan jou als vrouw en aan jou als man. Aan ons en elkaar als mensen in dit mensenleven en aan alle wezens in het universum.. We hebben ervaren dat het goddelijke vonkje waaruit het universum is ontstaan midden in ons zit en dat we echt alles mogen leven. We hebben onderweg geleerd hoe we onze emoties uiten en ook weer innerlijke rust vinden. En we reizen tussen de alledaagse werkelijkheid en het goddelijke orgastische universum heen en weer…

Soms met tomeloze energie , dan weer  stilletjes verblijvend in het vacuüm van de ziel..

Hoe kun je dit heen en weer klapperende deurtje naar verlichting  verdragen? Het contrast tussen wat we ervaren op het spirituele pad en in de verwarde wereld,  lijkt opeens sterker dan ooit. We leren opnieuw om ons helemaal over te geven aan dualiteit. Maar dan ontdekken we Lila, het goddelijk spel. We maken ons los van onze gedachten, onze gevoelens en ont-leren. We ontleren door te spelen met alles wat onze extase kan oproepen en in de weg staan.

We focussen op Puja, het divinity Tantrisch ritueel waarbij je elkaar als goddelijke bron leert zien en ervaren. En we werken vanuit de idee achter the Recognition Sutra's: het tantrisch gedicht uit de middeleeuwen over het blissvolle goddelijke ene, dat ook twee is en drie en zelfs vijfendertig....

Hoe ziet het programma eruit?

We stemmen ons af op de groepsenergie en op de inspiratie die in ons allemaal leeft. Daarom maken we nooit een programma van uur tot uur. 
De Tantramiddag begint met een workshop over het thema. Gevolgd door een heerlijk gezamenlijk diner. Waarna we in de avond gaan spelen, onderzoeken en experimenteren met het thema. Hierin zijn Mark en Janine de spaceholders die het spel, de dans of het (massage)ritueel begeleiden.

Wat behandelen we in dit thema?

We verkennen de tweedeling tussen mind en body. De tweedeling tussen goed en fout, de tweedeling tussen mooi en lelijk, de tweedeling tussen extase en pijn. We geven elkaar onvoorwaardelijk, liefdevolle healing op alle aspecten van ons wezen.

Soms letterlijk door de handen op het blote lichaam te leggen van je partner, en het met een geurige bloemen Puja te eren, of door ons helemaal met chocolade in te smeren en het er vanaf te likken.

Soms figuurlijk en op afstand of in trilling met een lied voor de Yoni of Lingam klracht in ons hele wezen. Of door een prachtig cleansing ritueel met kruiden en geuren. De yoni wordt de sacred cosmic Yoni, de lingam de sacred cosmic Lingam!

En jij bent jij niet meer… we transformeren tijdens deze dagen in het goddelijke aspect dat we hier vertegenwoordigen. Voor heel even worden we zelf de god of godin met wie we resoneren in het goddelijk spel.

En in het extatische spel waarin de levensenergie tot de hoogst haalbare frequenties reikt, weet je hoe je door je mind over te geven aan háár (of hem) je leven kunt veranderen. Aanpassen waar het niet stroomt, opruimen waar teveel van is… om als vanzelf ruimte te maken voor de groeiende, gloeiende energie in je hele  systeem.

We herinneren  elkaar niet meer aan oefeningen, we doorlopen ze vanzelf en vormvrij. Je ademt niet, je wordt de adem. Je mediteert niet, je wordt de meditatie, door je alignment met jouw innerlijke god of godin.

Je inner guru ontwaakt en zal nooit meer weg gaan. Natuurlijk “val” je nog wel eens terug in de val van de mind, maar je inner guru reist met je mee, je innerlijke waarnemer blijft er bij nu en haalt je terug als je nodeloos gevangen zou raken. Want  je weet nu hoe je moet ontsnappen aan de matrix en je proeft je vrije wil.

Door de reis heen neemt je levenskracht langzamerhand toe, je gaat anders eten en veranderingen kosten niet zoveel moeite. Als je wilt afvallen, dan doe je dat. Als je besluit te stoppen met roken dat lukt je dat. Als je wilt vrijen dat is de zin er meteen, als een Mazerati die de snelweg op gaat.

Dit is de overgang naar moeiteloos creëren wat je wilt…en je goddelijke impulsen te volgen. Je weet de weg nu! Aho!

 

 We geven dit thema in  (los te volgen) tantramiddagen & avonden (zie agenda)

 

Praktische gegevens Touch of Divinity themadagen:

Locatie: 
Amsterdam, Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10 , achteringang van Broedplaats HW10, Studio 13 en 14.

Rotterdam: Centrum Djoj, Anthony Duycklaan 7 Rotterdam

Lestijden: 

In Amsterdam: Zaterdag aanvang: 14:00 (inloop 13:30)  einde: 23:30 uur. 
In Rotterdam: Zaterdag : 14:00 (inloop 13:30) einde 22:30

Prijs per workshopdag: 
Amsterdam: 70 euro per persoon  
Rotterdam: 65 euro per persoon. 
De prijs bestaat uit: het programma (55 euro per dag) , inclusief diner, hapjes en drankjes (15 euro).

Parkeren & OV: 
Amsterdam: Parkeren is 2,50 per uur, en na 19:00 uur of op zondag gratis. OV is dichtbij: station Lelylaan 11 minuten lopen, of neem 1 halte de tram richting Osdorp, en loop 5 minuten. Er rijdt ook een bus vlakbij.

Rotterdam: parkeren is gratis, maar schaars. OV vlakbij (station Rotterdam Noord of de tram)

Zelf meenemen:
Lunghi (katoenen omslagdoek) (of schaf er eentje bij ons aan voor  7,50 euro), groot badlaken of fleece van 2 meter, handdoeken, slaapgerei, makkelijke kleding waar je je mooi in voelt (geen spijkerbroek), toiletartikelen, flesje olie. 

Voorbereiding (verzorging): 
Kom schoon gewassen, gedoucht (douchen kan in het gebouw eventueel) en Zonder parfum of aftershave. Zorg dat je niet rookt vlak voor de workshops en ook niet in de korte pauzes. Poets je tanden na eten of roken. 

Overnachting:
De prijs is exclusief overnachting (niet mogelijk in het gebouw). Je kunt zelf iets boeken via bookingswebsites als je na afloop wilt overnachten.

Wanneer kan je deelnemen?

We vinden bloot heel gewoon en schamen ons niet voor ons lichaam. Je bent welkom als je dit wilt onderzoeken en eventueel je spanningen erover wilt helen. Er worden geen seksuele handelingen verricht. Je mag verder deelnemen als je je kunt houden aan het Covid beleid en onze aanwijzingen. En als je geen besmettelijke aandoeningen bij je draagt.

 
Op:
 om 
Door:

In: adres  plaats Postcode
Met: aantal mensen Kosten: