Wilde Ziel

~ tantra-dagen ~

Tantric relationships

Touch of Divinity thema: Tantric relationships :

Dit thema gaat over tantrische liefde in alle relaties en verbindingen..

 
Ontdek wat Tantra zegt over valkuilen, kracht, communicatie en seksualiteit in de liefde en ervaar Tantra in je dagelijks leven:

Het thema staat in het teken van afscheid nemen en een nieuw begin maken. Want we eren alle verbindingen en nemen afscheid van oude demonen in onszelf die hun taken vervuld hebben. Zodat we opgeladen met nieuwe energie en autonomie onze reis kunnen vervolgen..

 
Blijf niet gevangen zitten in je gedachten, bevrijd je hart van je geblokkeerde emoties, en open je energie voor Tantra, tijdens de workshops en ritual playground op Tantradagen en in de winterretreat (december 2020). 


In de Tantra workshops transformeren we onze energie door oa. meditatie en energieoefeningen, Yoga en visualisatie. In de ritual playground werken we dat op speelse, verdiepende wijze uit.

We vinden onszelf opnieuw uit en je kunt tal van verrassingen verwachten.
Denkbaar zijn bijvoorbeeld: een tantrisch huwelijks ritueel voor jezelf of met je partner, een helend warm water ritueel met kruidenstempels, tantrische massagevormen, Divinity dance, een zintuigelijk diner... 

Het programma komt uiteindelijk tot stand in overeenstemming met de energie van het moment, de vorm (een dag, of een meerdaags evenement) en de inbreng van de deelnemers. Mark en Janine zorgen voor een warme, veilige sfeer.

Dus: Laat je verrassen, ruim je innerlijke demonen op en vind het vuur in jezelf weer terug in onze prachtige winterretreat over Tantrische liefde.

Namasté

 

 

 

 


Praktische gegevens  voor de Touch of Divinity themadagen:

Data en aanmelden: zie agenda

Locatie: 
Amsterdam, Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10 , achteringang van Broedplaats HW10, Studio 13 en 14.

Rotterdam: Centrum Djoj, Anthony Duycklaan 7 Rotterdam

Lestijden: 

In Amsterdam: Zaterdag aanvang: 14:00 (inloop 13:30)  einde: 23:30 uur. 
In Rotterdam: Zaterdag : 14:00 (inloop 13:30) einde 22:30

Prijs per workshopdag: 
Amsterdam: 70 euro per persoon  inclusief diner en hapjes
Rotterdam: 65 euro per persoon, diner 10 euro 

Parkeren & OV: 
Amsterdam: Parkeren is 2,50 per uur, en na 19:00 uur of op zondag gratis. OV is dichtbij: station Lelylaan 11 minuten lopen, of neem 1 halte de tram richting Osdorp, en loop 5 minuten. Er rijdt ook een bus vlakbij.

Rotterdam: parkeren is gratis, maar schaars. OV vlakbij (station Rotterdam Noord of de tram)

Zelf meenemen:
Lunghi (katoenen omslagdoek) (of schaf er eentje bij ons aan voor  7,50 euro), groot badlaken of fleece van 2 meter, handdoeken, slaapgerei, makkelijke kleding waar je je mooi in voelt (geen spijkerbroek), toiletartikelen, flesje olie. 

Voorbereiding (verzorging): 
Kom schoon gewassen, gedoucht (douchen kan in het gebouw eventueel) en Zonder parfum, rooklucht of aftershave. Zorg dat je niet rookt vlak voor de workshops en ook niet in de korte pauzes. Poets je tanden na eten of roken. Geef je dieet door of andere vragen die van belang zijn.

Overnachting:
De prijs is exclusief overnachting (niet mogelijk in het gebouw). Je kunt zelf iets boeken via bookingswebsites als je na afloop wilt overnachten.

Wanneer kan je deelnemen?

We vinden bloot heel gewoon en schamen ons niet voor ons lichaam. Je bent welkom als je dit wilt onderzoeken en eventueel je spanningen erover wilt helen. Er worden geen seksuele handelingen verricht. Je mag verder deelnemen als je je kunt houden aan het Covid beleid en onze aanwijzingen. En als je geen besmettelijke aandoeningen bij je draagt.

Praktische gegevens  voor de Touch of Divinity Winterretreat 19 en 20 december 2020 (voor singles en stellen):

Aanmelden: zie bovenstaande knop op deze pagina
 

Locatie: Alleen in Amsterdam Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10, 1065 AS Amsterdam (achteringang). Dit is een ruime zaal, prachtig ingedeeld, warm en voorzien van een professionele afzuiginstallatie en ramen die allemaal open kunnen voor meer zuurstof en schone lucht. In augustus 2020 kun je over dit thema een zomerweek volgen, de locatie wordt nog bekend gemaakt.
 
Data & Tijd: De retreat begint op: zaterdagochtend om 10:00 uur, (is ook op zaterdagavond) en eindigt op zondag om 18:00 uur.
 
Prijs: stellen 350 euro. Singles 175 euro. De prijs is voor het programma inclusief maaltijden, hapjes en drankjes.
 
Overnachting: Die is (vanwege Covid-19 beleid) ook hier niet inbegrepen, en regelen jullie zelf.
 
Meenemen: makkelijke kleding voor de yoga etc., mooie kleding voor de rituelen, grote fleecedeken of badlaken (2 mtr), flesje massageolie, slaapspullen, toiletgerei, handdoeken.

Voorbereiding en overwegingen voor deelname etc:  kom schoon en doe mee zonder geurtjes, besmettelijke ziektes of tabaksrook. We raken elkaar tijdens de oefeningen aan en bloot mag maar hoeft niet. Ieder neemt (ook buiten de structuren) zijn verantwoordelijkheden inzake Covid19. Geef het van tevoren aan als je vragen hebt of bijvoorbeeld een dieet volgt.
 

 
Er is plek voor maximaal 6 stellen of 12 deelnemers.

 
 
 
 
Op:
 om 
Door:

In: adres  plaats Postcode
Met: aantal mensen Kosten: