Wilde Ziel

~ Tantra verdiepings pad ~

Divine Tantra avonden voor stellen:

Elke maand op vrijdagavond in Amsterdam, data zie agenda.

Tantra en massage

Divine Tantra avonden (voorheen Touch of Divinity, Tantrische, hemelse verwenavond) voor (gelegenheids) stellen:

Deze avonden zijn maandelijks op de 4e vrijdagavond in Amsterdam.

Ontdek Tantra en haar oude wortels die van alle tijden zijn. Divine Tantra geven we  vanuit Wilde Ziel in onze Temple of Happiness te Amsterdam.

Het is een liefdevol tantrisch ritueel, waarin je elkaar ontmoet van hart tot hart. We ontspannen door te ademen, door meditatie en door verbindend energetisch lichaamswerk, massage en Puja.

Lees voor je komt de informatie op deze website pagina goed door.

Er is een whatsapp groep waarin we de laatste wijzigingen aan elkaar doorgeven. Als je je opgeeft voor deze avond krijg je daar een link van.

NB de inloop voor dit tantrisch ritueel is vanaf18:00 uur, met een potluck maaltijd om 18:30 uur. Neem iets te eten mee voor jezelf en je partner. Dat maken we samen klaar en eten we met elkaar op. 

Deze tantra avonden zijn geschikt voor beginners en gevorderden. We starten de avond met oefeningen om te landen en elkaar even te ontmoeten. Vervolgens masseren we (meestal) 1 op 1. De massage duurt 3 kwartier tot een uur per persoon. Het zijn massages waarin aandacht is voor tantrische ademhaling en Yoga, zodat er energietransformatie kan plaatsvinden. De basis is telkens hetzelfde. En we leggen er accenten in, zoals speelse body to body, sensuele Kashmirische bewegingen of diepgaande technieken uit oosterse drukpuntmassage. Er worden geen genitaliën gemasseerd.

De Divine Tantra avond eindigt met een korte sharing om ongeveer 23.00 uur. Daarna is er nog ruimte om na te kletsen of even te dansen tot ongeveer 23.30 uur.

Meer praktische details, zie onderaan dit event.

Vooraf opgeven is verplicht.


Praktische details, Divine Tantra avonden voor stellen in Amsterdam:

Data:

Maandelijks op de 4e vrijdagavond:

  Tijd:

  18:00 zaal open, 18:30 potluck maaltijd (zelf iets meenemen), 20:00 -23:00 workshop.

  Tickets kopen:

  Voorverkoop (online) Stellen: (m/v, m/m of v/v), dat zijn partners die elkaar masseren, samen: 60 euro.

  Opgeven vooraf en betalen aan de deur:

  Dan kost het 70 euro per stel. 

  De prijs is voor de workshop, hapjes en drankjes. 

  Locatie:

  De vrijdagavond workshops zijn in onze prachtige Yoga-meditatie-dans-tantra tempel: Temple of Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10 (ingang achterzijde gebouw), Amsterdam.  

  Parkeren:

  2,40 euro per uur en vanaf 19:00 gratis.

  Inhoud:

  Wij willen je leren werken met de subtiele energie in je lichaam: bijvoorbeeld van het hart, van het bekken of van het universum waar je mee verbonden bent.

  We onderzoeken de manlijke en de vrouwelijke kanten in onszelf. Via de massages en ademoefeningen, ontdekken we welke levenskrachten (Chi, Prana en Kundalini) in ons actief zijn. We leren hoe je die kunt “containen” en wat het effect kan zijn als je er bewust mee leert aanraken en masseren. 

  De massage technieken die aan bod kunnen komen, werken op spieren, lymfesysteem, zenuwknopen, triggerpoints etc. Daarnaast gaan we energie voelen in het lichaam en in de handen. Zodat je meer intensiteit en healing kunt geven in de massages. De massage technieken die langs kunnen komen zijn afkomstig uit oa. Tibetaanse massage en de-armouring, Energetische Tantra massage, Lomi Lomi massage, Kasmirische massage, Thaise massage, Klankmassage, Shamballa Reiki, Kundalini massage & healing. 

  Doelgroep:

  Verlang je er naar om door Tantra bewuster liefde en energie uit te wisselen met elkaar?
  Heb je al wat ervaring met spiritualiteit en ben je in staat tot zachte, afgestemde aanraking?
  Kan jij reflecteren op wat er gezegd wordt en sta je open voor sharing en voor onze aanwijzingen?

  Dan vind je het vast leuk bij ons!

  We werken met subtiele energie, daarom vragen we je om vlak voor de workshop niet te roken of parfum / deodorant te gebruiken. Graag thuis vooraf douchen. 

  Veiligheid en consent:

  We masseren in een goed geventileerde ruimte met snelle luchtafzuiging! Het aantal stellen is maximaal 6. Verder: Niets hoeft, we zetten elkaar niet onder druk. Bloot mag, maar is niet verplicht. We gaan respectvol en open met elkaar om. Op de massage avonden en Tantradagen masseren we geen geslachtsdelen en er vinden geen seksuele handelingen plaats. We vinden de veiligheid van alle deelnemers in de groep belangrijk, we spreken daar heldere regels over af en houden elkaar daar aan. We werken op basis van inzichten uit consent.

  De massage gaat niet over betere seks of sekstechnieken, het is ook geen therapie. Hoewel de oefeningen uit oa. Tantra Yoga wel een positief effect kunnen hebben op je algehele vitaliteit en (dus) ook op je seksleven. Om het voor iedereen veilig te houden, kijk ook op onze voorwaarden.

  Meenemen:

  Makkelijke kleding, Lunghi (= mooie omslagdoek, eventueel te leen bij Centrum voor Happiness op donatie basis), grote fleecedeken of badlaken (lengte 2 mtr), olie om te masseren, sokken (om met je vette voeten in te lopen).
   
  We masseren op stevige matrassen en matjes. Op onze locatie zijn 3 massagetafels aanwezig. Als je een tafel wilt gebruiken, geef dat dan bij je aanmelding van de workshop aan svp.

  Contact en vragen:

  Heb je nog vragen bel of app ons dan even: Janine 06 1379 5437. Of mail aan: wildeziel.contact@gmail.com. Bij de welkomst mail zit ene link voor de whatsapp groep.

  Hieronder kun je je aanmelden voor  massage avonden Touch of Divinity. 
   
  Op:
   om 
  Door:

  In: adres  plaats Postcode
  Met: aantal mensen Kosten: