Wilde Ziel

~ tantra-dagen ~

Verdiep je Tantra pad...met de Divine Tantra training en meerdaagse retreats©

 (foto Wim Barzilay)

 


Divine Tantra is hedendaagse, empowerende Tantra, die gevoed wordt uit eeuwenoude bronnen...


Divine Tantra is spirituele, non-duale Tantra, door ons zelf ontwikkeld. De lessen die wij geven, helpen om bewust te worden van jezelf en je essentie. Dit is een natuurlijk "herinneringsproces", en Divine Tantra biedt allerlei oefeningen, meditaties en Yoga om dit proces te ondersteunen en waar mogelijk te intensiveren. Divine Tantra is gebaseerd op kennis uit klassieke Tantra en moderne wetenschap.


Door de manier waarop onze mind werkt en door hoe wij leven in onze samenleving, raken we verward. We groeien op met beperkende gedachten, die het idee geven dat we machteloos en afhankelijk zijn. In fysieke zin hebben we elkaar hard nodig, maar in spirituele zin zijn we altijd autonome, vrije wezens, die beschikken over een onbeperkt potentieel aan kracht en liefde. Het is onze eigen vrije wil, waardoor we ons binden en verbinden, hier en nu. 

Met Divine Tantra passen we Tantrisch lichaamswerk (Embodiement), meditatie, visualisatie, Tantrische dans, ademhaling en Yoga toe. Dit doen we om onszelf en elkaar energetisch schoon te maken, te helen, te empoweren en op te laden. Door een mix van deze technieken en oefeningen, leer je helende levensenergie  (Upper en Lower Kundalini) ervaren, vergroot je je capaciteit daartoe en ontdek je nieuwe inzichten die je spiritueel vrij maken. 


We hebben Divine Tantra verdeeld in 5 thema's.
Elk thema bevat oefeningen om (orgastische, verruimende en helende) levensenergie te ervaren. En elk thema geeft meer inzicht in verschillende bewustzijnslagen in jezelf en in hoe je mind werkt. 

De 5 Divine Tantra thema's in onze Tantra Retreats zijn:  

Level 1: Divine Power, Herinneren wie je in je essentie bent en meer liefdevolle energie ervaren 
Level 2: Wild Dragon, Innerlijke draken aankijken en tot bondgenoot maken 
Level 3: From Sex to superconsciousness , aspecten en polariteiten van Shiva en Shakti ervaren en integreren in jezelf 
Level 4: Spiritual Ecstacy, in extase raken en verliefd worden op jezelf en de wereld, door het non-duale bewustzijn te ervaren
Level 5: Tantric Inner Loverje verbinden met je innerlijke geliefde, je Inner Guru ontwaakt door tantrische bewustwording 

Praktisch: Hoe begin je met Divine Tantra?

We geven Divine Tantra in avonden, dagen, retreats of privé sessies.

Volg een Verdiepingsjaar in Divine Tantra!
Om het makkelijk te maken voor mensen die zich echt willen verdiepen in Tantra, organiseren we het Tantra Verdiepingsjaar. Dat is een traject dat bestaat uit 5 retreats, 5 tantradagen, 5 tantra avonden en 5 persoonlijke sessies van in totaal 190 uren met een totale waarde van 3025 euro. Je kunt starten wanneer je wilt*, plant alles zelf en je mag er zelfs 2 kalenderjaren over doen. Jouw eigen investering in het Tantra Verdiepingsjaar is echter slechts 1990 euro, wat betekent dat je voor iets meer dan een tientje per uur echt over Tantra kunt leren, veel persoonlijke aandacht krijgt en kunt oefenen. Wil je hier meer over weten, kun je contact opnemen met ons.

*Vanaf het najaar 2021 starten onze Retreats weer. Echter wij hanteren als voorwaarde om het Verdiepingsjaar te kunnen volgen, dat je minimaal 2 Tantradagen hebt meegedaan. Deze Tantradagen tellen alleen mee, als je van tevoren hebt aangegeven dat je erover denkt om het Verdiepingsjaar te gaan volgen.

Deze tantradagen worden achteraf met de donatie voor het Verdiepingsjaar verrekend, als je besluit om mee te doen, in 1 keer betaalt en wij ook vinden dat je past in dat traject. Dit doen we, om zo min mogelijk afhakers te hebben. Want het is echt een stevig commitment dat je aan gaat, en daar staat ook veel tegenover. Los van de genoemde persoonlijke begeleiding en hoge kwaliteit cursussen is er dus een korting van ruim 1000 euro ten opzichte van wat je betaalt als je alles los zou volgen.

Nog niet toe aan een Verdiepingsjaar , waarmee kun je dan het beste beginnen?

Zoals gezegd is het dus het beste om eerst een aantal Tantradagen te volgen. Zo leer je ons goed kennen en krijg je een beter beeld waar Tantra over gaat. Besef: Tantra is een roeping, een levenshouding. Je leert het niet zomaar, er is tijd voor nodig om inzichten en oefeningen te laten rijpen. En als je die tijd neemt, durf je ook dieper te gaan, dat spreekt vanzelf. 

Je kunt je ook direct inschrijven voor een Tantra retreat, en deze los volgen. 

Wil je eerst eens kennis maken of proeven? Natuurlijk ben je ook van harte welkom op: Chitta Conscous Heart (alleen een korte introductie in dans), Divine Tantra avonden (begeleide workshop), Divinity Dance (begeleide workshop). Ook organiseren we een Tantrafestival. Zie agenda van Wilde Ziel.

Tenslotte dit: we geven deze Divine Tantra ook als privé 3-daagse retreats voor een stel of een individu. Deze vinden op een locatie buiten de Randstad plaats en kosten ongeveer 1500 euro per persoon per weekend, inclusief luxe overnachting en verblijfskosten. Als je een les van 2 uur wilt, kun je les krijgen in Amsterdam of in Rotterdam en val je onder het tarief van privelessen en sessies, in het menu. 

 


Door Divine Tantra ervaar je meer energie in je chakra's en energiekanalen, waardoor je meer in contact komt met je Pure Bewustzijn en Pure Bliss ervaart...


© Divine Tantra: deze Tantravorm is een mix van klassieke en moderne spirituele Tantra van Janine en Mark van Wilde Ziel. Wij delen graag ons enthousiasme voor de schoonheid van klassieke en moderne spirituele Tantra in ons leven.