Verwenarrangementen

Wil je samen ervaren wat Tantra jullie kan brengen?
Vind je het leuk om je partner te verrassen en samen iets nieuws te ontdekken?
Wij hebben speciaal voor jullie het romantische Hemels verwenarrangement!

magisch massage ritueel

Hemels verwenarrangement:

Dat is een Tantrisch ritueel voor jou en je geliefde. Een magisch  massage ritueel om de natuurlijke, goddelijk wilde, sensuele bron in jezelf en elkaar te (her) ontdekken. Denk maar aan het engelse woord: worshipping. Wil je elkaar eens extra en op een heel ander niveau ontmoeten en voelen? Dan is dit echt iets voor jullie.

Mark en Janine, ontvangen je met hapjes en drinken in een warme, fijne omgeving in Amsterdam of Rotterdam of een plek naar keuze. Wij begeleiden jullie met tantrische ademhaling & meditatie, een ritueel of dans en een uitgebreide Kundalini Tantra massage. Jullie worden allebei gemasseerd door ons samen op een mat (ook wel duo tantra massage genoemd).
Zelf zijn we ook een stel en hebben veel aan Tantra en tantrische aanraking gehad om elke dag opnieuw helemaal in het NU te komen, elkaar te ontmoeten en liefdevol samen te zijn.
Aan het eind van de sessie laten we jullie even heerlijk samen, waarna we met een hapje en drankje even napraten over wat de reis jullie heeft gebracht.

Prijs: 120 minuten 250 euro (ook als je de duo massage van 1 van ons wilt ontvangen), elk half uur meer: 50 euro extra. Je kunt boeken voor 2, 3 of 4 uur per sessie. We raden 3 uur aan. (In het weekend en in de avond is er een toeslag van 50 euro). 

NB: het zijn geen seksuele activiteiten. De focus ligt op jullie zelf en jullie met elkaar verbinden.

Verwenarrangement op maat:

Heb je als stel bepaalde wensen, verlangens, behoeften of wil je iets doorbreken?
Boek dan een Verwenarrangement op maat.
Soms hebben stellen een verzoek: een speciaal verbindend Tantrisch ritueel, "mental role play", tantrische bondage, verkleden in mannen/vrouwenkleding, elkaar aanbidden als god/godin.

Of jullie willen bijvoorbeeld genieten van een Tantrische sessie zoals hierboven omschreven. Maar dan met diner, champagne, overnachting en ontbijt.
Wij vinden het erg leuk om te organiseren en zijn heel creatief. Dus kom maar op met je vraag. Prijs, locatie en duur zijn op maat.

hart&liefde

Om een verwen arrengement te boeken, vragen wij je om een email te sturen naar: wildeziel.contact@gmail.com .
Of bel: Janine 0613795437.

Locaties, contact en betaalgegevens zie contact

Meer over Tantra leren?

Wij geven ook Tantra privéles, Tantra avonden en Meerdaagse retreats. Zie Agenda, of Tantra activiteiten in het Menu. Of neem contact op.